Please type the replies of the undermentioned inquiries:

1. What map. other than hearing. make the African Elephant’s ears function?

Answer: The African elephant uses its ears as signaling variety meats. Ears are besides used to modulate organic structure temperature and are used as a protective characteristic in the African elephant to guard off possible menaces.

2. What colour is the hindquarters of a Hamadryas Baboon?

We Will Write a Custom Essay Specifically
For You For Only $13.90/page!


order now

Answer: The hindquarters of a Hamadryas Baboon is pink.

3. What is the life span of the Serval?

Answer: The lifetime of the Serval is up to 19 old ages.

4. What is the diet of the DeBrazza Monkey?

Answer: DeBrazza monkeys are omnivores ; nevertheless. fruits form the most of import portion of their diet. They besides eat flowers. foliages. mushrooms. beetles. white ants. worms. and lizards. At the menagerie they are offered Monkey Chow. fruits. and veggies.

5. The Bateleur Eagle gets his name from the Gallic word for: acrobat.

6. The Nile Lechwe is known for what?

Answer: The Nile Lechwe is known for its alone naming and looks.

7. Meerkat battalions may dwell of how many persons?

Answer: Meerkat battalions consist of up to 40 persons.

8. How long will Kirk’s Dik-Dik survive in imprisonment?

Answer: Kirk’s Dik-Dik will last in imprisonment for 10 old ages.

9. What bird is considered noisy and gets its name from a loud instrument?

Answer: The Lyrebird is considered noisy and gets its name from a loud instrument.

10. What is the smallest ( and cutest ) species of fox?

Answer: The smallest species of fox is the Fennec.

11. The spinous liana is cracked by what animate being?

Answer: The spinous liana is cracked by the rat.
12. Which country of Africa does the Dwarf Crocodile inhabit?

Answer: The Dwarf Crocodile inhabits the forest countries of Africa.

13. Which of the African monkeys is the most arborical?

Answer: The Colobus Monkey is the most arborical.

14. What is the life span of the African Bullfrog?

Answer: The lifetime of the African Bullfrog is 40 old ages.

15. What are the three greatest menaces to the Savannah Monitor?

Answer: The three greatest menaces to the Savannah Monitor are habitat devastation. hapless hygiene. and hapless nutrition.

16. Who is the dominant of the group in Patas Monkeys?

Answer: The Patas monkeys have one dominant. wholly big male per group. which have about 15 members.

17. How fast can the Patas Monkey tally ( in stat mis per hr ) ?

Answer: The Patas monkey can run 35 stat mis per hr.

18. What is the chemical responsible for the Chilean Flamingo’s colour?

Answer: The chemicals responsible for the Chilean’s Flamingo’s colour are the Alpha and beta carotenoid pigments.

19. How do Yellow-Footed Tortoises recognize each other?

Answer: Yellow-Footed Tortoises recognize each other by seeing and smelling good.

20. What is the maximal velocity of the Collared Lizard ( in stat mis per hr ) ?

Answer: The maximal velocity of the Collard Lizard is 16 stat mis per hr.

21. The Vampire Bat was instrumental in development of medical specialties in which field?

Answer: The Vampire Bat was instrumental in development of medical specialties in gynaecology.

22. What is the largest land marauder on Earth?

Answer: The largest land marauder on Earth is the Polar bear.

23. Raccoons are related to which displayed species in the menagerie?

Answer: Raccoons are related to the Panda displayed species in the menagerie.

24. What is the common weight of the Red Wolf ( in lbs ) ?

Answer: The common weight of the Red Wolf is 55-130 pound.

25. How fast can the Grizzly Bear tally ( in stat mis per hr ) ?

Answer: The Grizzly Bear can run 35 stat mis per hr.

26. What is the most developed sense in the American Bison?

Answer: The most developed senses in the American Bison are hearing and odor.

27. Few marauders have withstood three centuries of colony in North America. Name the 1 that the menagerie shows:

Answer: The Black Bear has withstood three centuries of colony in North America.

28. What sets the North American River Otter’s vision apart from that of many land animate beings?

Answer: River otters can do themselves at place in about any inland waterway. every bit good as estuaries and marine coves.

29. Why is the Polar Bear on show at the menagerie so scraggy?

Answer: The Polar bear on show at the menagerie is so scraggy because it isn’t in its original province.

30. How does the California Sea Lion fend off interlopers?

Answer: The California Sea Lion fends off interlopers through physical shows of aggression.

31. Describe five differences between the Polar Bear and the Grizzly Bear:

Answer: Five differences between the Polar Bear and the Grizzly Bear include:

1 ) Polar bears are larger
2 ) Polar bears have larger pess
3 ) Polar bears have smaller ears
4 ) Polar bears have a Roman type olfactory organ
5 ) Polar bears have smaller ears and dress suits



32. What is the chief nutrient beginning for the Arctic Fox?

Answer: The chief nutrient beginning for the Artic Fox is the Lemming.

33. What was the most astonishing thing I learned sing the menagerie? Answer: The full trip was really interesting. I enjoyed seeing the different types of animate beings. I was particularly fascinated by the Polar Bear exhibit. I think this is a alone animal and was really glad to larn more about it.

x

Hi!
I'm Niki!

Would you like to get a custom essay? How about receiving a customized one?

Check it out